Adanada yep yeni bir marjinal arkadaşlık sitesi: Gay sohbet sitesi

Adana'da Gay sohbet sitesi arayanlar için yep yeni bir seçenek


Şu sıralar Adana'da özellikle, Google arama motorunda yükselen gay arkadaşlık sitemiz, tüm Türkiye'den lezbiyen gay lgbt arkadaş arayışnız için en modern ve en güvenilir seçenek olarak yayın haytına kısa bir süre önce başladı.

Burası Yeni Nesil Muhteşem Bir LGBT Arkadaşlık Sitesi


Adana'da gay arkadaş arayışınızda artık yep yeni bir seçeneğiniz var. Kısa süre önce yayın hayatına başlayan AngelsTurkiye Lgbt Arkadaşlık sitesi türünün en iyi örneklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Ve sitemizin daha popüler olması için tüm bloglarımızda sitemizi promote etmeye çalışıyoruz. Sen özgür ol aşkı bul diye, aramaların sonuç alsın diye sitemizi öncelikli hedefimiz olan anahtar kelimelerde yükseltmeye çalışıyoruz. Tüm sosyal medya hesaplarımızda ve diğer bloglarımızda ürettiğimiz içerikler yeni nesil Adana gay sohbet ve marjinal arkadaşlık sitemizin görünürlüğünü arttırmak için.

Adananın en popüler lgbt arkadaşlık sitesine katılın

Yeni projemiz türünün en iyi örneklerinden biri olmaya aday.  Adanaya az bile! :) Tanıtımlarımız için Adana'yı öne çıkarıyor olmamızın sebeplerinden birisi de Adanalı olmamız desek hoşunuza gider mi? Tabiki en temel sebep bu olsa da genel anlamda diyebilirimki, projemiz Türkiye'nin en iyi arkadaşlık sitesi altyapısı sunan muhteşem bir yazılım mühendisliğinin ürünü. Bu proje rakiplerinden açık ara farkla çok üstün ve eşssiz özelliklerle geliyor. Sesli görüntülü görüşme, anında mesajlaşma pencerelesi, uyum tablosu, gizli gezinme, mesaja dönüş alma oranı, 3 boyutlu sanal dünyalar, oyunlar, arttırılmış gerçeklik ortamları ve daha fazlası Adana gay ve lgbt arkadaşlık sitesinde sadece bir üyelik kadar uzak.

Henüz çok yeni olmamıza rağmen 1000'lerce üye bize katıldı


Projemizin henüz çok yeni olduğunu göz önünde bulundurunca kısa zamanda 1000'lerce üyeye ulaşmış bulunuyoruz! Sizlerden ricamız üyelik açarken gerçek bir eposta adresi kullanmanız! Zira, aşkı bulmak için esas olan budur. İzin verdiğiniz bildirimleri kapatmadığınız sürece, yeni aşk ihtimalleri için sizi otomatik olarak bilgilendiririz. Bu özelliğin, siz çevrim içi olmadığınız zamanlarda kendinize uygun bir aşk adayı çıktığında, sizin için çok faydalı olduğunu göreceksiniz. Aşkı bulmak için aynı anda çevrim içi olmanız gerektiğini de kim söyledi ki ? :) Aynı anda çevrim içi olan üyelerin aynı anda bir noktada buluşmasını sağlamak çok çok yüksek meblağlı reklamlar ile mümkün olsa da bu yoğunluğu, tanıtım yazıları, sosyal medya hesapları vb. diğer mecralar aracılığıyla sağlamakta mümkün. Ancak bu durum biraz zaman alacağı için biz, siz aşkı bulun diye farklı bir yöntem uygulamak istedik ve her şeyi ücretsiz sunduk! Kendini Türkiye'nin en güvenilir ortamında özgürce ifade etmen için her şey tamamen ücretsiz!  Bu sözümüzün çok uzun bir süre arkasında olduğumuzu göreceksiniz. Bu yüzden bu süreçte bildirimleri alabileceğiniz gerçek bir mail adresi kullanmak birilerini bulmak için sizin yararınıza olacaktır.  Sitemiz siz aşkı bulun diye oluşturuldu. Ancak aşk arayışınız omuzlarımıza fazla yük bindirdiği zaman server, alan adı, hosting ücretleri vs. gibi masrafları karşılayabilmek adına çok çok cüzi rakamlarla, bazı özellikleri ücretliye dönüştürebiliriz! Bu aşkı bulmanın karşılığı olarak hiçte göze görünmeyecek türden bir ücret olacak. Buna emin olabilirsiniz. Güzel haber ise, sitemiz çok uzun bir süre boyunca tamamen ücretsiz. Ve şimdiden Binlerce üyeye ulaştık bile

Sitemizin öne çıkan özelliklerinden sadece bir kaçı

1- Kameralı görüşme

Görüntülü ve sesli görüşme özelliği çok sıradan bir özellikmiş gibi görünebilir. Bu özellikleri çok büyük bir sosyal ağ olan Facebok'tan zaten tanıyorsunuz. Türkiyenin önde gelen heteroseksüel üyelere yönelik diğer aradaşlık sitelerinin bile çoğunda bulunmayan bu özellik yazılım mühendisliği ile mümkün olabiliyor ve çok ciddi emek ve zaman gerektiriyor. Türkiye'de gay arkadaşlık sitelerine baktığımızda türünün iilk örneği AngelsTurkiye diyebiliriz. Kameralı sohbet odalarının kullanımı alttaki resimlerde görüldüğü gibidir







2- Canlı akış


Tek bir üyelik ile sitenin tüm özellikleri, en güvenli şekilde tek bir platformda. Canlı akış sayfasında sohbet etkemk istediğin herhangi bir üyenin profiline tek bir tıkla ulaş. Dilersen tamamen gizli kalabilir kimle konuştuğunu görebilirsin. (Üye varlığımı gizle özelliğini aktif etmemiş ise) Topluluğumuzun büyümesiyle birlikte canlı akış sekmesinde onlarca üye yakında burada olacak. Sohbet kullanımı ve kolaylığı sayesinde tüm üyelere anında ve tek bir yerden erişim etkin bir şekilde mümkün. Yüzde yüz gizlilik ile en iyi canlı sohbet sayfalarından biri olma özelliğiyle AngelsTurkiye topluluğumuzun büyüyüşü sırasında orada olmak isteyeceğinize eminiz.

Eğlenceli oyunlar

Buraya oyun oynamaya gelmedin, biliyoruz! Ancak bazen insanlarla tanışmanın en güzel yollarından biri oyun oynamak olabilir dedik ve bu modülü de tüm kullanıcılarımıza ücretsiz sunmaya karar verdik. Basit ve eğlenceli oyunları istersen diğer üyelere karşı oynayabilir veya kimse yoksa akıllı algoritmaya karşı oynayabilirsin! 



Gittikçe büyüyen AngelsTurkiye Lgbt sosyal ağına sende katılabilirsin. Çekinceleri olan kullanıcılar, resimlerini gizleyebilmenin yanı sıra, sitedeki varlıklarını da tamamen gizleyebilirler. Sende aramızda ol diye en önemli özelliklerden biri olan bu özelliği de tamamen ücretsiz kullanabilirsin. Ancak site yakın zamanda bunu ücretli sunduğu özelliklerden biri olarak değiştirebilir. Ama bu şimdilik çok yakın bir tarih değil. Önümüzdeki 1 yıla kadar bu ve tüm özellikler tüm kullanıcılara açık. Herhangi bir özelliğin ücretli olması durumuda tüm üyelere ayrıcalıklı iletiler gönderilecektir. Katılımınz için teşekkür eder sizleri kendinizi özgürce ifade edip aşkı bulmaya davet ediyoruz. Sevgilerle! 

Yorumlar