Gay Sohbet ve Sosyal Ağı AngelsTurkiye

Senin için oluşturduğumuz gay sohbet ve sosyal ağ sitesi AngelsTurkiye aşkı bulman için tasarlandı





Yep yeni gay arkadaşlık ve sohbet platformuna katılarak sende hayatının aşkını bulabilirsin.

Çok değerli Adanalı ziyaretçimiz, bizler Adanalı olmamızdan ötürü AngelsTurkiye Projemizin görünürlüğü için ilk önce Adanayı tercih ettik. Yani Belli başlı anahtar kelimelerde ilk sayfada olmak aşkı bulmanız için bizim yapabileceğimiz ilk adımlardan bir tanesi. Bildiğiniz üzere Adana dahil tüm şehirlerde insanlar artık arkadaşlık arayışlarını internet ortamında yapıyor. bu yüzden bizde sizler için henüz çok yeni olan gay ve diğer lgbt bireyler için her şeyiyle dört dörtlük muhteşem bir web sitesi oluşturduk. 

Sitemiz yüksek güvenlik bariyerinin yanı sıra kullanıcı güvenliğini ve özelini en ön planda tutuyor.

AngelsTurkiye Gay arkadaşlık sitesi seni korumak için kişilerin robot olmadığını, veya gerçek kişi olduklarını ıspatlamaları için mail aktivasyonu ile çalışan bir sistem. Bu senin ve diğer kullanıcıların güvenliği için alınmış basit bir önlem. Böylece art niyetli kişileri sistemimizden uzak tutma çabası içindeyiz. Sitemiz Google reklam ortaklığıyla çalıştığından sitemiz şimdilik tamamen ücretsiz. Üstelik muadillerinden çok daha düzenli bir iletişim ortamı sunuyor olmasının yanı sıra son derece modern bir tasarıma sahip. Kullandığımız sistem İngiltere menşeli bir firmanın güçlü yazılım mühendisliğiyle oluşturulmuş hatasız ve son derece güçlü bir arayüze sahip. 2017 yılında kurulan ve yayın hayatına başlayan AngelsTurkiye'de aşkı bulman için uğraşıyoruz. 

Gerçek kişiler aşk ihtimalini arttırır

Sitemize üye olan kişilerin mail adreslerini doğrulamalarını neden şart koştuk? Mail ile doğrulama opsiyonu sitemize üye olan kişilerin gerçek bir kişi olduğunu ispatlamalarının tek yolu. Elbetteki başlı başına bir önlem olacağı anlamına gelmiyor...! Ancak giriş düzeyindeki önlem söz konusu güvenlik olunca asla göz ardı edemeyeceğimiz bir ayrıntı




Angelsturkiye gay arkadaşlık sitesinde resimlerinizi yükleme ve temel profilinizi yönetebilmeniz için gerekli bilgilendirme bu linkte. Bu link sadece bilgisayar arayüzünde açılır. Mobil cihazdan giriş yapmışsanız anasayfaya yönlendirilirsiniz. Sitemizin hakkımızda, sıkça sorulan sorular, profil tüyoları gibi sayfalarına sadece bilgisayar arayüzünden ulaşabilirsiniz. Projemize üye olmadan da bu sayfalara bakabilir ve siteyle alakalı çok daha fazla bilgi edinebilirsiniz.


Yorumlar